“Talenten spreken we graag aan.“

Actief-Talent is een organisatie die ondersteuning en hulp biedt aan mensen in de gemeente Renkum. Samen met hen zoeken we passende hulp in hun situatie. Deze passende hulp, wordt geboden door onze professionals met ruime ervaring, HKZ gecertificeerd.

Visie & missie

"Om dingen anders te gaan doen, heb je een veilige omgeving nodig waar je mag leren.
Een plek waar je weer kunt zien wat je kán."

Bij de start van Actief Talent wisten we wat onze passie en drive in ons werk zou zijn. Misschien begon het allemaal wel met het zien van deze film. Want wij mensen, we zijn zo verschillend, getalenteerd en vooral gegeven aan elkaar.

Toch lijken we dat niet altijd te zien. Te kúnnen zien. Problemen overschaduwen dat. Hulpverlening is dan nodig. Terecht. Daarom geven we dat graag. In dat traject kijken we vooral uit naar méér. Naar meer van wat we samen met mensen kunnen bereiken. Het liefste wat we doen is grond creëren voor bloei. Want een mens is meer dan zijn probleem. Een mens heeft altijd capaciteiten om te ontpoppen in de kracht van zijn talent. Naar die mens en kracht gaan wij op zoek.

"Actief-Talent biedt mensen hoop, perspectief en herstel door naast ze te staan en door het bieden van een gastvrije, veilige omgeving, waar we werken we aan herstel. Het is onze missie deze zorg te bieden aan alle mensen in de gemeente Renkum die dit nodig hebben."

Certificering

Actief-Talent is HKZ gecertificeerd. Dit houdt in dat wij kwalitatieve zorg bieden en voldoen aan de eisen die worden gesteld.

Samenwerken

Wij werken graag samen met initiatieven en organisaties in de buurt. Heeft u een organisatie of initiatief in onze buurt of wil jij met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven